Bildøyhallen

Bildøyhallen som først åpnet i 1987 har en fantastisk håndballbane med en tribune som rommer hele 300 mennesker. I tillegg er den også utstyrt med seks garderober og ett klasserom. Ønsker du å melde deg eller noen du er glad i inn, for litt sportslig glede i sporten nordmenn er så glad i? Eller ønsker du å benytte deg av møterommet? Ikke nøl.
Eller er du en av dem som heller liker andre sportslige aktiviteter? Fortvil ikke! Bildøyhallen er også utstyrt med seks badmintonbaner, tre basketballbaner og tre volleyballbaner. Her kan du være med på alt fra håndball og volleyball, til basketball, kampsport og turn. Det er riktig – her er det mye du kan melde deg selv eller ditt barn på.
Lagsport
Enten om du liker å spille med mål eller nett så kan Bildøyhallen tilby morsomme tilbud for lagsport. De ulike lagsport aktivitetene du kan melde deg inn på er badminton, basketball, håndball og volleyball. Disse kjenner nok mange til fra gymtimene i skolen. Hallen er selvsagt innendørs, så da har du noen morsomme og sosiale aktiviteter å holde på med i all slags vær.
Men finnes det andre versjoner av disse aktivitetene? Ja selvsagt! Bildøyhallen tilbyr også minibasket og minihåndball. «Mini» i denne forstand er at disse aktivitetene er litt mer forenklet og tilrettelagt barn. Dette vil også si at matchene ikke strekker seg like lenge som ordinær spillet. Dette er et fint tilbud å melde små barn på, før de går over til vanlig basket eller håndball.
Om lagsport ikke er helt din ting
I bildøyhallen må du ikke melde deg på en lagsport. Liker du eller ditt barn best å fokusere på kun dere selv? På teknikkene du selv utfører? Der du er i fokus hos deg selv, men samtidig har en motstander, eller være i et team? Her tilbys det både kampsport der du har en motstander og turn som fokuserer på deg i et team.


Kampsport er en flott aktivitet for dem som ønsker å fokusere på kun én motstander eller seg selv og sine teknikker. Her lærer du å ha kontroll og fokus på egen kropp og sinn. Turn kan du også melde deg inn i. Dette er en flott aktivitet dersom du vil arbeide alene på egne teknikker, samtidig som du er sosial sammen med andre.
Møterom
I tillegg til aktivitetene denne fantastiske hallen har å tilby, kan du også benytte deg av møterommet de har tilgjengelig. Dette møterommet blir også brukt som klasserom for Sotra Videregående skole. Møterommet rommer 30-40 personer, og kan benyttes utenom skoleferiene. Det går selvsagt an å booke i ferien om det er et spesielt tilfelle. Sjekk gjerne kalenderen på Aktiv kommune sine nettsider.
Møterommet er utstyrt med alt du skulle trenge til et vellykket møte. Her får du bord, digital tavle, Internettilgang, projektor og selvfølgelig stoler til å sitte på. Det rommer som sagt 30-40 personer, men det er ikke et krav skulle dere være under 30 personer. Ta kontakt eller sjekk kalenderen på deres sider for ledige datoer og mer info.
Lokasjon
Du finner Bildøyhallen like ovenfor Sotra videregående skole, på motsatt side av Straumssundet i forhold til Sartor Storsenter. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor hallen, og den er lett tilgjengelig fra både Bildetangen og Straume Handelsby. Fra området ved Straume Idrettspark er det bare en liten kjøretur bort til Bildøyhallen. Til glede for store og små betyr dette at innendørsaktiviteter er lett tilgjengelig i Sotra Kystby.
Andre opplysninger
I tillegg til spilleflatene tilrettelagt for de diverse sportene og møterommet nevnt ovenfor, inneholder Bildøyhallen også fasiliteter som en kiosk og fire garderober med kapasitet på opptil 20 dusjer i hver. Ved eventuelle spørsmål kan du kontakte Fjell kommune, enten via telefon, e-post, gjennom kommunens nettsider eller de mer moderne metoder, som Facebook. Alt i alt er dette en sportshall for alle og enhver!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *