Midt i Sotra Kystby

22.mai 2015 åpnet den nye kinosalen på Sartor Storsenter på Sotra, som en del av storsatsingen Sotra Kystby. ODEON Sotra er en flott og moderne kino med hele 603 seter fordelt over fem kinosaler. Med sine familiehelger, hoppeslott og ansiktsmaling har dette blitt en populær attraksjon blant både barn og voksne. Det er enkel tilgang til kinoen for barnefamilier og rullestolbrukere, med 1 500 parkeringsplasser i umiddelbar nærhet samt at hele kinoanlegget er tilrettelagt for rullestolbrukere. ODEON Sotra har ikke spart på noe, så her finner du det aller nyeste innen både kinoteknologi og komfort. Endelig kan Sotra få en god filmopplevelse.
Sotra er et tilbud til alle
ODEON Sotra har i tillegg til ordinære filmfremvisninger, også tilrettelagte konsepter for de som har behov for det. Blant annet dempet lys i salen, lavere lydnivå og ingen reklame. Dette er tilrettelagt for gjester med sensoriske utfordringer. I tillegg til dette kjøres Seniorkino med kaffe inkludert i prisen. På dagtid kan du se Babykino med lavere lyd og lyset på. ODEON kino tilbyr også kinobursdags-pakke for ni deltakere og oppover for barn inntil 15 år. Alle konseptene kan enkelt bestilles på kinoens nettsider, gå inn på https://www.odeonkino.no/ og les mer om de forskjellige tilbudene som tilbys her.
Viktig del i storsatsning
ODEON kino er en viktig del av storsatsingen Sotra Kystby, som har som mål å lage et av Nordens største og beste regionsentrum på Sotra, med tilbud, serveringer og opplevelser for enhver smak. I nærheten av ODEON kino er det lekeland, kafeer og restauranter. Familien kan f.eks. begynne dagen i lekeland for barna, deretter spise et godt måltid på en av restaurantene i nærheten for deretter og avslutte dagen på ODEON kino med en god film. Billettene kan enkelt bestilles på nettet. Det er lett og lage en aktivitetsdag for store og små, med varierte tilbud og et godt kino program er det noe for alle.


Beliggenhet, kapasitet og fakta
Kinoen ligger sentralt i Sotra Kystby og har inngang ved Sartor senter og Ankertorget. Sotra kystby er lokalisert på Straume og Bildøy i Fjell kommune. ODEON kino har fem saler, en stor sal som har 250 plasser og de fire andre salene er fordelt med 150, 100, 75, 50 plasser. ODEON kan også tilby en VIP-sal med meget høy komfort. I alle salene er det lagt til rette for 4K bilde. 4K vil si at bildet har høyere pixeltetthet, dette gjør bildene betydelig skarpere enn framvisning i 2K. På nettsidene vil du til enhver tid finne kinoprogrammet.
Praktisk informasjon
Parkering gjøres på Sartor senter der det er plass til 1 500 biler. I helgene er det familiekino med masse aktiviteter, bl.a. hoppeslott for ungene. Billetter får du kjøpt her https://www.odeonkino.no/ . Alle salene har tilrettelagte plasser for rullestolbrukere, disse plassene er plassert nærmest inngangene til salene. Ledsager med ledsager bevis får gratis inngang, ledsagerbeviset må være utstedt av kommunen. Bestilling av rullestol plass gjøres på reservasjonstelefon 04312/47 614991 i kinoens åpningstider. For åpningstider se https://www.odeonkino.no/. På kinoen er det kiosk der du kan kjøpe popcorn og snop før forestillingen. Det er lurt å være ute i god tid hvis du skal ha parkeringsplass.
En del av fremtiden
ODEON Kino er en del av prosjektet Sotra Kystby. Sotra Kystby er en storsatsing som gjøres på Sotra utenfor Bergen, Ideen er og bygge et sentrum for Sotra. Det skal være estetisk fint og trivelig, samtidig skal det være basert på bærekraftige løsninger som er bra for miljøet. Sotra Kystby er lokalisert i fjell kommune på Straume og Bildøy. Sotra Kystby skal ha et parkeringsanlegg som er nede i bakken med plass til 1 500 parkeringsplasser. Det skal også bygges 250 boliger i Straumssundet . ODEON kino har en sentral plassering og vil være et viktig samlingspunkt for barn og voksne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *