Sartor Storsenter i Sotra Kystby

Sartor Storsenter har lenge kunnet nyte godt av sitt popularitet, og dets posisjon som et av regionens største kjøpesentre. Ved slutten av 2011 hadde senteret nesten to milliarder kroner i omsetning, og kan dermed skryte godt av å være det åttende største kjøpesenteret i hele landet. Senteret har med andre ord virkelig nytt godt av dets utvikling siden det ble etablert i 1978, og med sine 116 butikker, restauranter, og annet, vil Sartor Storsenter bli et av de store trekkplastrene i relasjon til utbyggingen av Sotra Kystby, noe dets størrelse, historie, og beliggenhet bare hjelper til med å komplementere.
Enormt utvalg
Noe av det som utvilsomt hjelper godt til med å trekke massene i retning av Sartor Storsenter er det faktum at senteret har et enormt utvalg av butikker og tjenester å by på. Av denne grunnen er det bare naturlig at området som huser senteret vil komme til å utgjøre selve kjernen av Sotra Kystby etter hvert som utviklingen finner sted. Ved Sartor Storsenter vil du kunne handle hva enn det er du trenger i din hverdag ved deres mangfold av dagligvarebutikker, og det vil være en naturlig destinasjon for all mulig slags shopping, uavhengig av hva det er du har interesse for.
Perfekt for shopping
Som sagt kan du ved Sartor Storsenter finne fram til noe for alle og enhver som har noen som helst interesse for shopping, uavhengig av hvilke produkter det er du skulle ha interesse for. Det har ingenting å si hvilken type produkter det er du er ute etter. Sartor Storsenter har nemlig hele 28 butikker hvor du kan finne produkter innen kategorier slik som klær, sko, sminke, tilbehør, reiseeffekter, og mye annet. Med andre ord vil du aldri måtte kjede deg om du har tilgang til Sartor Storsenter, i og med at du vil kunne handle hva enn du skulle trenge.
Ikke gå sulten


Noe av det som virkelig er avgjørende for hvor mye tid folk velger å tilbringe på et kjøpesenter, er utvilsomt deres utvalg av mat og drikke. En vil naturligvis ha mye mer insentiv til å bli lenger på et kjøpesenter som kan friste deg med et godt måltid enn et senter hvor du ikke kan ta deg en matbit. Sartor Storsenter kan by på en rekke alternativer innen servering, og uansett hva du er sulten på er det sikkert at du kan finne noe du liker – her finner du nemlig alt fra fastfood til asiatisk mat, alt i ett bygg.
Senterets fremtid
I og med at Sartor Storsenter vil ligge rett i kjernen av den oppdaterte Sotra Kystby, er det naturlig at senteret skal undergå en rekke oppdateringer i håp om å utvide og modernisere en allerede innbydende destinasjon. I løpet av utviklingen som skal foregå vil senteret bli utvidet med så mye som opptil 30 000 kvadratkilometer, og det vil bli lagt til en hel rekke nye attraksjoner som definitivt vil gjøre at mange vil ønske å besøke lokasjonen. Blant det som vil bli lagt til i løpet av utviklingen er en moderne kino med fem saler, samt et lekeland for barn.
Nytt design
Etter hvert som utviklingen av senteret og byen finner sted, vil Sartor Kjøpesenter gradvis oppdateres med et helt nytt design, og det er veldig mye som skal skje. Blant de største forandringene er det faktum at enkelte deler av bygget skal rives ned, for så å bygges opp igjen på nytt og unikt vis. Det vil også bli bygd et nytt mellombygg, og glasstaket skal heves for å gjøre plass til inngangen til dette bygget. I tillegg vil det bli bygget et flunkende nytt parkeringshus med plass til så mye som 1 500 biler, slik at så mange som mulig skal kunne nyte senteret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *